До уваги громадян, які подали заяви-анкети на отримання кредиту для молоді

Відділення Держмолодьжитла "Полтавське регіональне управління"  повідомляє про наявність коштів для надання кредитів за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла,  в обсязі  1 800 000,00 грн. 

Шановні кандидати, які мають намір отримати пільгові кредити для будівництва (реконструкції) та придбання житла за рахунок власних коштів (коштів статутного капіталу) Держмолодьжитла та подали заяви-анкети які зареєстровані за номерами, а саме:

№ п/п

Дата реєстрації заяви

Реєстраційний номер заяви

Прізвище та ініціали імені і по-батькові кандидата на отримання кредиту (представника сім'ї)

1

22.02.2023

339

Шкрьогал В.О.

2

27.02.2023

340

Нужнов А.В.

3

28.02.2023

341

Лашенкова О.І.

Вам необхідно  протягом 10 робочих днів, починаючи з 24.01.2024 року, ОСОБИСТО подати заяву про надання кредиту за рахунок коштів статутного капіталу до Відділення Держмолодьжитла "Полтавське регіональне управління".

Крім того повідомляємо, якщо Ви не маєте наміру отримувати кредит у поточному періоді, Вам необхідно звернутися із відповідною заявою до Відділення Держмолодьжитла "Полтавське регіональне управління". При цьому, в цей же день Ваша заява виключається з реєстру.

Важливо!!!

Під час подання заяви громадяни повинні пред’явити паспорт та інші документи, копії яких додаються до заяви про надання довгострокового пільгового кредиту для будівництва (реконструкції) та придбання житла.