Житло для захисника Вітчизни на Полтавщині – завдяки кредиту для молоді від Держмолодьжитла

У Полтавському регіональному відділенні Держмолодьжитла пільговий молодіжний кредит у розмірі 1,72 млн грн отримав захисник України Анатолій Мусіян. За рахунок цих коштів воїн з родиною придбали 2-кімнатну квартиру у щойно введеному в експлуатацію будинку в місті Кременчук.

 Кредит наданий відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №584. Фінансування здійснено з міського і обласного бюджетів – згідно з Програмою забезпечення молоді житлом Кременчуцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки і Обласною програмою забезпечення молоді Полтавської області житлом на 2023-2027 роки.

sub photo

 Пан Анатолій – людина непересічної долі. Із 2011 року працював у Кременчуку на «Укрзалізниці». У серпні 2015-го був мобілізований, служив у 3-му окремому танковому батальйоні "ЗВІРОБІЙ", у якому пройшов службовими щаблями від діловода штабу до т.в.о. начальника зв'язку батальйону у званні сержанта.

 Батальйон постійно виконував бойові розпорядження в зоні проведення АТО.

 2017 року повернувся до Кременчука, а вже 2019-го підписав контракт з військкоматом як старший інструктор з рекрутингу. По пів року перебував у відрядженнях в зоні ООС. Закінчив 3-місячні офіцерські курси, атестувався на молодшого лейтенанта і прийняв командування танковим взводом у 153 ОМБР. Зараз готується приймати танкову роту.

 Під Бахмутом на Донеччині зустрів свою долю, Олесю. Долали труднощі разом, любов ставала не просто відпочинком від війни, а силою, яка допомагала молодим людям пережити складнощі. Училися бути опорою одне для одного, ділитися радістю й сумом, будувати власну історію на фундаменті взаємної підтримки і розуміння.

 Анатолій вирішив забрати кохану Олесю і доньку Ніку до Кременчука. Місто на Дніпрі стало новим аркушем у історії кохання цієї родини, місцем, де вони разом зустрічають життєві виклики і відкривають нові можливості.

 Бажаємо новоселам довгих років щасливого життя під їхнім родинним затишним дахом!