16-ий етап відбору за програмою «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб»

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН ІЗ ЧИСЛА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ, зареєстрованих як кандидати для отримання кредиту в рамках проєкту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».

Відповідно до умов затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 р. №451 Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданого Урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW)

06 червня 2024 РОКУ О 13.00 год.  ДЕРЖМОЛОДЬЖИТЛО ЗДІЙСНИТЬ ВІДБІР ОТРИМУВАЧІВ КРЕДИТУ З ЧИСЛА КАНДИДАТІВ МЕТОДОМ ВИПАДКОВОГО ВИБОРУ за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення (сервіс RandomPicker.com), запропонованого Імплементаційним консультантом (IPC GmbH), погодженого KfW і такого, що відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

Для забезпечення контролю за відбором отримувачів кредиту процедура відбору пройде за участю представників Мінреінтеграції, Імплементаційного консультанта і Держмолодьжитла.

Трансляція відбору в режимі реального часу відбуватиметься на YouTube-каналі Держмолодьжитла за посиланням: Проведення відбору переможців №16 (youtube.com)

Заплановано відібрати 600 отримувачів кредиту з числа зареєстрованих у програмі кандидатів.

Не пізніше наступного робочого дня після проведення відбору регіональні управління Держмолодьжитла повідомлять переможців про необхідність подання документів, визначених Порядком.

Перелік переможців відбору буде опубліковано на офіційному веб-сайті Держмолодьжитла і сайтах його регіональних відділень.

 

Щиро бажаємо успіху кожному кандидату!

 

Звертаємо увагу!

Формування реєстрового переліку припиняється на добу, протягом якої здійснюється відбір переможців із числа зареєстрованих у переліку кандидатів.

Прийом заяв від кандидатів  для включення до реєстрового переліку буде відновлений із наступного дня після проведення відбору – тобто з 07.06.2024.

 

Важливо!

З метою актуалізації даних в реєстровому переліку, Держмолодьжитло просить зареєстрованих в переліку кандидатів, які на даний час:

  • не мають можливості (відсутні кошти власного внеску) або бажання придбати житло;
  • втратили платоспроможність;
  • мають граничний предпенсійний вік

виключитися з переліку, подавши Заяву про виключення з реєстрового переліку

Як подати таку Заяву – просимо  ознайомитися за посиланням: Як подати заяву про відмову

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що кандидати, які подали Заяву про виключення з реєстрового переліку, можуть повторно зареєструватися в переліку. При цьому попередній індивідуальний номер кандидата в реєстрі не зберігається.