Наближаймо Перемогу всі разом!

У нинішні воєнні часи кожен на своєму місці зобов’язаний робити свій внесок у нашу Велику Перемогу – незалежно від того, перебуває він у ЗСУ чи трудиться в тилу.

Працюючи для забезпечення українців власним житлом, колектив Держмолодьжитла не забуває про наших колег, нинішніх і колишніх, представників різних регіонів, які знищують ворога безпосередньо на фронті.

Кожному з вас щиро бажаємо здоров’я і переможного повернення до рідних домівок!

Ми довго вагалися, чи надавати цій новині розголосу. Та зрештою вирішили надіслати позитивний сигнал суспільству, підтримати воїнів у важкі часи і додатково стимулювати українців донатити на Збройні Сили.

Одностайним рішенням колективу Держмолодьжитла одноденна зарплатня працівників Фонду за липень перерахована до громадської організації «Смолінський Актив Плюс» (Кіровоградщина). Цей регіон обраний тому, що серед тих, хто зараз захищає Україну, є й директор Кіровоградського регіонального відділення Фонду Дмитро Шаповал.

364233319 835678244579857 8622631081663226525 n

За ці кошти благодійна організація придбала те, що першочергово необхідне воїнам однієї з кращих бойових частин для ще більш ефективного нищення ворога: квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo і відеокамеру для запису Hikvision.

Саме ці речі дуже потрібні нашим захисникам і з відповідним проханням вони зверталися до благодійників.

Усе придбане вже передане до надійних рук Воїнів. Переконані, скромний внесок нашої установи наближає Перемогу!

А ось і відповідь, що надійшла від наших захисників.