Новосілля у Горішніх Плавнях

 15 липня 2020  року у місті Горішні Плавні відбулось урочисте введення в експлуатацію 171-квартирного житлового будинку № 96 по проспекту Героїв Дніпра.

 Десятиповерховий будинок збудований ТОВ «АКБ-ЛІНК» за сприяння Держмолодьжитла. В ньому 44 родини отримали житло за допомогою впровадження різних житлових програм, як державного так і місцевих рівнів (молодіжне кредитування, програма «доступне житло», програма забезпечення житлом учасників антитерористичної операції).

 Власниками житла стали сім’ї учасників АТО, внутрішньо переміщені особи, військовослужбовці, та інші молоді сім’ї і одинокі молоді громадяни.

 Присутні на урочистому відкритті міський голова Дмитро Биков, перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін,  Голова Держмолодьжитла Сергій Комнатний привітали новоселів із отриманням довгоочікуваного житла та наголосили, що будинок збудований завдяки співпраці всіх учасників процесу: будівельної компанії ТОВ «АКБ-ЛІНК», інвесторів, гілок влади всіх рівнів.  Відмітили важливість соціальних програм забезпечення житлом громадян та необхідність подальшого впровадження програм Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

 Свято завершилось традиційним розрізанням символічної стрічки та побажанням усім новоселам миру та злагоди в їх родинах, тепла і затишку кожній оселі. За давньою традицією - першим зайшов до будинку Чотирилапий новосел. :-)

IMG 2676   IMG 2639