Новосілля у Кременчуці

3 серпня 2018  року у місті Кременчуці відбулось урочисте введення в експлуатацію 76-квартирного житлового будинку № 77-А по пров. Героїв Бреста.

Десятиповерховий будинок збудований ТОВ «АКБ-ЛІНК» за сприянням Держмолодьжитла. В ньому 45 сімей отримали житло за допомогою впровадження різних житлових програм, як державного так і місцевих рівнів (молодіжне кредитування, програма «доступне житло», програма забезпечення житлом учасників антитерористичної операції).

Власниками житла стали сім’ї учасників АТО, спортсменка – учасниця Параолімпійських ігор 2017 року, працівників НПУ та МНС, військовослужбовці, медичні працівники та інші молоді сім’ї і одинокі молоді громадяни.

Присутні на урочистому відкритті міський голова Віталій Малецький та   заступник губернатора області Олег Пругло привітали новоселів із отриманням очікуваного житла та наголосили, що будинок збудований за підтримки Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та уряду.

Голова Держмолодьжитла Сергій Комнатний, в свою чергу, відмітив плідність співпраці соціально-направлених дій органів місцевої влади всіх рівнів і Держмолодьжитла.

На знак завершення будівництва за участі державних та місцевих житлових програм, на фасаді будинку нанесено логотип Держмолодьжитла.

Свято завершилось традиційним розрізанням символічної стрічки та запуском різнокольорових повітряних кульок, побажаннями щасливого та заможного життя і гостинним запрошенням новоселів на входини.

IMG 0499

IMG 0518