Вітаємо першого переможця рандомного відбору з підписанням кредитного договору!

 Полтавським регіональним управлінням Держмолодьжитла надано перший кредит в рамках реалізації Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною Установою для Відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021р. №451.

 Щиро вітаємо родину Надії Шарої з перемогою у другому розіграші рандомного відбору, отриманням пільгового кредиту і придбанням власного омріяного житла!

 Надія, як і безліч громадян України, в 2014 році залишила рідне місто в Луганській області, в якому було повністю облаштоване життя, була квартира, робота, друзі... На той час вона й уявити не могла, що як і мільйони інших вимушених переселенців шукатиме нового життя, далеко від рідної домівки. Так склалося, що з того часу її родина змінила чотири місця проживання і врешті решт оселилися в Полтаві. Надія здійснила все можливе для отримання іпотечного кредиту, була зареєстрована в усіх програмах, що могли надати можливість отримати кредит на житло, і ось - 31 серпня 2021 року стала переможцем рандомного відбору, а наразі вже придбала квартиру!

Ще раз прийміть наші найщиріші привітання і побажання комфортного життя і затишку у власній оселі на довгі роки!

Нагадаємо, що 31 серпня Держмолодьжитло провело другий етап рандомного відбору отримувачів кредиту із числа кандидатів, включених до реєстру для участі у програмі «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб». За результатами якого  було відібрано 3 кандидати, що зареєстровані у Полтавській області.