З Новим 2021 роком і Різдвом!

З Новим 2021 роком і Різдвом!

Ось і добігає кінця 2020-ий, рік викликів для всього світу і пошуку відповідей на ці виклики. Непростим він видався і для України та Держмолодьжитла як інструменту житлової політики держави.

Нам є що згадати, і є моменти, які хочеться залишити в році, що минає. Принципово важливо, що вдалося зберегти житлові програми в нашій державі. Але люди так і не дочекалися їх фінансування з державного бюджету, тож наші клієнти купували житло значною мірою завдяки співпраці Фонду з органами місцевого самоврядування. Дякуємо місцевій владі за її мудру позицію та сподіваємося на зміну підходу влади центральної.

У час свят хочеться бути оптимістами, тож віримо, що рік новий принесе українцям більше хорошого. Одна із заповітних мрій тисяч родин, після здоров’я і миру в країні, - це бажання мати власний дах над головою, маленьку фортецю, яка захистить від негараздів нинішнього світу. Спростити шлях до власного житла головне завдання державної житлової політики і на 2021 рік.

Звісно, наше життя не стане кращим саме по собі, просто із 1 січня. До мрії необхідно рухатися, навіть долаючи небажання і зневіру. Інакше не лише зупинимося, а покотимося назад. Тож і в наступні 365 днів Держмолодьжитло наполегливо шукатиме можливості для того, щоб кількість власників власних квартир рахували не на сотні, а на тисячі. Це реально, якщо на те буде політична воля і державницький підхід до потреб людей.

Шановні клієнти, партнери, друзі, колеги! Напередодні Нового року і Різдва Христового ми, колектив Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», бажаємо вам міцного здоров’я, оптимізму, здійснення професійних і особистих планів! Нехай рік новий принесе усім нам просте людське щастя і добробут, а Україні довгоочікуваний мир і сталий розвиток!

Дозвольте подякувати кожному з вас особисто за плідну працю і підтримку. Хай у 2021 році у всіх нас будуть успішні проекти, змога і наснага їх реалізувати, а у ваших оселях нехай повсякчас буде тепло, світло й затишно!

Зі щирою повагою та кращими побажаннями,

Сергій Комнатний,

Голова правління Держмолодьжитла