Затверджено міську Комплексну програму забезпечення житлом учасників АТО та членів їх сімей на 2021-2025 роки у межах Кременчуцької міської територіальної громади

На позачерговій сесії Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області 26.01.2021 року було затверджено міську Комплексну програму забезпечення житлом учасників антитерористичної операції, осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, та членів їх сімей на 2021-2025 роки у межах Кременчуцької міської територіальної громади.

Основним завданням Програми є надання безповоротної бюджетної фінансової допомоги на будівництво (придбання) житла в розмірі до 50% вартості житла, а також залучення власних коштів учасника Програми (в розмірі не менше 50 % вартості житла)

Успішне виконання Програми орієнтовно дасть змогу забезпечити житлом 100 учасників АТО, збудувати 6,25 тисяч квадратних метрів житла.  

Програма фінансуватиметься з місцевого бюджету Кременчуцької міської територіальної громади та з бюджету Полтавської області. Загальний обсяг бюджетних коштів, які планується спрямувати на фінансування Програми, складає 44,866 млн. грн.

Текст та умови Програми будуть найближчим часом розміщені в розділі «Житлові програми» - «Інші регіональні програми»