Житловому кредитуванню молоді - увагу народних депутатів

У четвер, 19 лютого, Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний доповідав на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань молоді та спорту про результати виконання Держмолодьжитлом житлових програм у 2019 році.

11
«Переконаний: вкрай низьке фінансування житлових програм, зокрема, для молоді, що мало місце в останні роки, – межує зі злочином проти майбутнього нашої країни, – вважає Сергій Комнатний. – Ми й надалі боротимемося за відповідне потребі наповнення коштами програм забезпечення людей житлом».
Голова Держмолодьжитла звернувся до народних депутатів – членів парламентського Комітету з проханням підтримати збереження програми житлового кредитування молоді, термін дії якої спливає 2020 року. Його доповідь викликала жваве обговорення членів Комітету. Депутати висловили думку про доцільність збереження й розвитку програми житлового кредитування молоді, як одного з факторів подолання демографічної кризи в нашій державі.
«Сприймаю підтримку з боку керівництва Комітету як позитивний сигнал для збереження житлових програм та їх модернізації, – резюмував Сергій Комнатний. – Спільно працюємо для людей! Бо ми – сервіс для громадян!
За результатами обговорення ухвалено рішення Комітету, яке буде опубліковано.